Ремонт на телевизори и монитори Пловдив

Телевизорът е неизменна част от нашия дом, но като всички електроуреди се развалят . Когато стане това, започваме да си задаваме въпросът дали да се ремонтира или да се купи нов. Новите телевизори са пълни с нови технологии, а колкото повече елктроника толкова повече проблеми могат да възникнат. Старите телевизори са създадени с по-опростени елементи  и са създадени  да издържат продължително време. Най-вероятно всички сте виждали старите телевизори на дядо и баба, които за 10-15 години  все още не се е налагало да бъдат ремонтирани.

Заповядайте при екипа на RGB SERVICE  да обсъдим и да ви дадем съвет дали си струва ремонта на телевизора.

С ремонт на телевизори и монитори сме се специализирали  повече от 16 години. В RGB сервиз разполагаме с най-новата и модерна апаратура и техника , инструменти за диагностика и ремонт всички видове телевизори и монитори: LCD телевизори ,  CRT телевизори ,LCD монитори ,  CRT монитори.

Причината Вашият телевизор или монитор да спре да работи може да бадат фабрични ,в следствие на токов удар или човешка намеса. Сред често срещаните повреди на Вашия телевизор или монитор са проблем с картината, трептене на картината, липса на частичен или пълен образ.

В нашия сервиз в Пловдив, първата стъпка е да направим диагностика и да обсъдим цената на ремонта с вас след достигне до договорка извършваме ремонта на телевизора и даваме гаранция на ремонта .