Ремонт и монтаж на аспиратори Пловдив

Ремонт , поправка и монтаж  на Аспиратори и Абсорбатори Пловдив

RGB service Пловдив  извършва качествени  и бързи ремонти и  монтажи на различни видове аспиратори, които отвеждат парите при приготвяне на храна. Аспираторите посредством въздуховод , отвеждат миризмите извън помещенията. Когато се закупува аспиратор за нуждите на дадено домакинство , трябва да се имат в предвид редица особености: интензитет на готвене, площ на помещението за готвене, размер на плота , мощност и размери на аспиратора.
Какво трябва да направите , за да монтираме вашия аспиратор ?
Позвъните на телефон 0877771828  от 09-19h всеки ден без почивен ден  и си уговорите ден и час за монтаж на аспиратора .
Какво следва?
След като приемем заявката за монтаж на съответния електроуред , вие ще бъдете посетени от наш специалист. Монтажа на електроуреди се извършва в дома на клиента , след предварителна уговорка и в удобно за клиента време. След оглед на мястото, където ще бъде поставен аспиратора , вие ще бъдете информирани за цената на услугата. Ако имате стар аспиратор, можем да го демонтираме.

Много важен момент при монтиране на аспиратора е неговото нивелиране .
За улеснение на нашите клиенти – монтажа на аспиратори , може да се извърши след 17,00 часа или в почивни дни. След монтажа и тестване на електроуреда , получавате указания за правилно използване на вашия електроуред . Издаваме всички видове документи- касова бележка и факура.